Daily departures from GREECE (Corfu) to ALBANIA (Saranda) only in 30 minutes

  Udhëtim mes dy vendeve në vetëm 30 minuta

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Udhëtimi komod me linjën Ionian Seaways

  Oferte Speciale

  Private charters from Corfu to Saranda

  Anije trasporti për jahtet dhe ekuipazhin

  Korfuzi dhe Uliksi … 3200 vite mikëpritjeje!

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Udhëtime në të shkuarën

  Oferte Speciale

  Private charters from Corfu to Saranda

  Anije trasporti për jahtet dhe ekuipazhin

  Një verë, dy destinacione

  Oferte Speciale

  Corfu - Himare & Himare - Corfu

  Shërbim i ri 2017

  Zbulo bukuritë e Shqipërisë

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

  Vetëm një hap larg plazheve të mrekullueshme

  Oferte Speciale

  MBi 10% ulje për grupet

  Rezervo në kohë dhe ruaje

Mirësevini në

Ionian Seaways  dhe kompania motra e saj Ionian cruises kanë punuar dorë për dore që nga viti 1979 për të ofruar shërbimin më të mirë tek klientët tanë.

Ne ofrojmë një gamë shërbimesh trageti, krociere dhe ekskursione si në Sarandë(Shqipëri) dhe në Korfuz(Greqi). Ne jemi krenar duke punuar me ekspertë local për ti bërë të gjitha udhëtimet tona të jashtëzakonshëm.

Shërbimi Ynë:

* Tragete ditore midis Korfuzit dhe Sarandës.

* Shumëllojë ekskursione në Korfuz dhe në Sarandë.

* Krociera në vënde të bukura rreth detit Jon .

* Ekskursione dhe krociera të përshtatura për prenotime grupesh.

* Udhëzues turistik shumëgjuhësh. 

* Transferimi me autobuz në dhe nga porti i Sarandës dhe Korfuzit.

* Transferimi në dhe nga aeroporti I Korfuzit në port.

* Zyrat lokale rreth Korfuzit dhe Sarandës.

 

Presim me padurim që tju mirëpresim në një udhëtim të këndshëm.

FLOTA JONË

Ionian Seaways ka në dispoziocion një flotë me 2 tipe te ndryshme anijesh udhëtimi, midis Korfuzit (Greqi) dhe Sarandës (Shqipëri). Flota ka në përbërjen e saj 2 Delfinë Fluturues (Anije Super Fast), dhe 2 anije pasagjerësh. Anijet tona dhe eksperienca 50-vjeçare garanatojnë një shërbim të cilësisë së lartë, komoditet dhe siguri të plotë, në respekt të ambinetit dhe klientëve tanë.

SHIKONI FLOTËN E PLOTË