Ekskursione në Shqipëri

TUR NJË DITOR

Sarandë,Parku Kombëtar I Butrintit

Nga Porti i Korfuzit, ne ndjekim bregdetin Shqiptar dhe mbërim në portin e qytetit të Sarandës. Pas një pushimi të…

Lexo më shumë
Një ditë

Qyteti i Sarandës,Parku Kombëtar i Butrintit dhe Syri i Kaltër

Nga Porti i Korfuzit, ne ndjekim bregdetin shqiptar dhe mbërijmë në portin e qytetit të Sarandës. Pas një ndërprerjeje të…

Lexo më shumë
Udhëtimi dy ditor

Saranda, parku kombetar I butrintit, syri kaltër dhe gjirokaster

DITA 1 Nga Porti i Korfuzit, ne ndjekim bregdetin shqiptar për  në portin e qytetit të Sarandës. Pas një ndërprerjeje…

Lexo më shumë