Prenotim I menjehershem

Rezervoni dhe paguani online sot dhe shkoni direkt ne terminalin e pasagjereve

10% ulje
Kurseni kohe
Garanci per biletat
Pagesa te sigurta
Hyrje e shpejt/e menjehershme ne traget
Rezervoni Tani
Departure
PersonatSelect

Numri I personave

0 I rritur (14+)
- +
0 fëmijë (6-12)
- +
0 I mitur (0-5)
- +
Anullo Në rregull
VehiclesSelect

Number of vehicles

0Cars
- +
0 Caravan
- +
0 Bus
- +
0 Bikes
- +
Anullo Në rregull