Paraqit Nje Kerkese Prenotimi

  Tour *
  Name *
  Date *
  Email *
  Pick Up Location
  Phone
  Persons

  PARGA,SIVOTA DHE ISHUT E LAGUNËS BLU

  Çmimi :35 € /personi (transferta e përfshirë)

  Dita:E Enjte (nga 10.05.2018 deri më 11.10.2018).

  Ishujt Parga dhe Sivota janë mënyra më e mirë për të përjetuar bregun e bukur të Greqisë kontinentale.

  Pikat kryesore

  Tipi I anijes:Eskursion ditor

  Transferimi  nga hoteli në Portin e Korfuzit dhe anasjelltas

  Shoqërues  profesionist  gjatë gjithë ditës në bord

  Admironi pamjen e qytetit të vjetër të Korfuzit

  Hyni në shpellën befasuese të Sivota.

  Vizitoni Parga, “princesha kozmopolitane” e Epirit

  Eksploroni  kështjellën veneciane dhe rrugët e ngushta të Parga

  Shijoni  drekë në një restorant me pamje nga deti në qytet

  Lundroni në kanalet e ngushta të ishujve Sivota

  Do të notoni dhe do të zhyteni  në ujërat ekzotike buzë  Lagunës Blu.

  Do të kënaqeni me peizazhet e mrekullueshme të bregdetit Korfiot dhe Greqisë kontinentale.

  Përgatituni për të bërë fotografi! Delfinët mund të shfaqen!

   

  Informacion shtesë 

  1.Anija ndalon brenda shpellës, ku do të keni mundësi të bëni fotografi.

  2.Plazhet e Pargës  janë vetëm  pesë minuta në këmbë nga qyteti.

  3.Anija  ju pret afër plazhit në Lagunën Blue.

   

  Merrni me vete

  Kamera (ose kamera video), aparat fotografik i papërshkueshëm nga uji, kostum noti, maskë, peshqir, syze, kapele, këpucë të rehatshme ose sandale, një shishe  të vogël me ujë për udhëtimin në këmbë në kështjellën veneciane, krem kundra diellit me faktor të lartë (rekomandohet).

  Ne mezi presim t’ju takojmë në bordin e një prej anijeve tona.

  ______________________________________________________________________________

  PAKSUS  ANTIPAKSUS  SHPELLAT  BLU (FSHATI  GAIOS)

  Çmimi :35 € /personi (transferta e përfshirë)

  Ditët:E Martë dhe E Premte (11.05.2018 deri 12.10.2018)

  Këto tre perlat e Detit Jon – ishujt e Paxos dhe Antipaxos, të vendosura pranë bregut jugor të Korfuzit dhe Shpella e famshme Blu e Paxos – ofrojnë një pamje mahnitëse në bukurinë e fshehur dhe të thyer të ishujve.

  Pikat kryesore

  Tipi I anijes:Eskursion ditor

  Transferimi  nga hoteli në Portin e Korfuzit dhe anasjelltas

  Shoqërues  profesionist  gjatë gjithë ditës në bord

  Admironi pamjen e qytetit të vjetër të Korfuzit

  Hyni në Shpellat  Blue nga Paxos duke mbajtur frymën (Shpella Ipapanti dhe Ahai).

  Admironi shkëmbinjtë mahnitëse të bardha të Erimitis.

  Shihni ishullin Ortolithos dhe mrekullinë natyrore të Tripitos (Kamara).

  Do të notoni dhe do të zhyteni në ujin blu egzotik të plazhit Paradise në  Ishullin Antipaxos . (Plazhi Voutumi)

  Do të shëtisni për pazar në fshatin piktoresk të Gaios dhe do të notoni në plazhin aty pranë.

  Shijoni  drekën tuaj në restorantet buzë  detit të fshatit Gaios.

  Përgatituni për të bërë fotografi! Delfinët mund të shfaqen!

   

  Informacion shtesë

  1.Anija hyn në kanalin e ngushtë të Paksos dhe ishujt e Panagjiës dhe Shën Nikolaos dhe jo më shumë se 50 metra larg nga sheshi kryesor i fshatit Gaios.

  2.Do të ecni jo më shumë se pesë minuta në këmbë nga ana jugore e fshatit për në plazhin e Gaios.

  3.Anija ndalon brenda shpellave, ku do të keni gjithashtu mundësi për të bërë fotografi.

  Merrni me vete

  Kamera (ose kamera video), aparat fotografik i papërshkueshëm nga uji, kostum noti, maskë, peshqir, syze, kapele, këpucë të rehatshme ose sandale, krem kundra diellit me faktor të lartë (rekomandohet).

  Ne mezi presim t’ju takojmë në bordin e një prej anijeve tona.

  ______________________________________________________________________________

  PAKSUS, ANTIPAKSUS, SHPELLAT  BLU(FSHATI  LAKA)

  Çmimi :35 € /personi (transferta e përfshirë)

  Ditët:E Mërkurë dhe E Shtunë (01.06.2018 deri 30.09.2018)

  Këto tre perlat e Detit Jon – ishujt e Paxos dhe Antipaxos, të vendosura pranë bregut jugor të Korfuzit dhe Shpella e famshme Blu e Paxos – ofrojnë një pamje mahnitëse në bukurinë e fshehur dhe të thyer të ishujve.

  Pikat kryesore

  Tipi I anijes:Eskursion ditor

  Transferimi  nga hoteli në Portin e Korfuzit dhe anasjelltas

  Shoqërues  profesionist  gjatë gjithë ditës në bord

  Admironi pamjen e qytetit të vjetër të Korfuzit.

  Shijoni  drekën tuaj në restorantet e detit

  Do të shëtisni për pazar në fshatin piktoresk të Lakas dhe do të notoni në plazhet aty pranë.

  Do të notoni dhe do të zhyteni në ujin blu egzotik të plazhit në Shpellën Blue nga Paxos (Shpella Ipapanti dhe Ahai).

  Admironi shkëmbinjtë mahnitëse të bardha të Erimitis.

  Shijoni  ishullin Ortolithos dhe mrekullinë natyrore të Tripitos (Kamara).

  Do të notoni dhe do të zhyteni në ujin blu egzotik të plazhit Paradise në  Ishullin Antipaxos . (Plazhi Voutumi)

  Përgatituni për të bërë fotografi! Delfinët mund të shfaqen!

  Informacion shtesë

  1.Varkat e anijes ndodhen përballë fshatit Laka.

  2.Do të ecni jo më shumë se pesë minuta në këmbë nga ana  perëndimore e fshatit për në plazhet e Laka.

  3.Anija ndalon brenda shpellave, ku do të keni gjithashtu mundësi për të bërë fotografi.

   

  Merrni me vete

  Kamera (ose kamera video), aparat fotografik i papërshkueshëm nga uji, kostum noti, maskë, peshqir, syze, kapele, këpucë të rehatshme ose sandale, krem kundra diellit me faktor të lartë (rekomandohet).

  Ne mezi presim t’ju takojmë në bordin e një prej anijeve tona.

  ______________________________________________________________________________

  SHUJT  SIVOTA DHE BARBEKJU  NË  LAGUNËN  BLU

  Çmimi :35 € /personi (transferta e përfshirë)

  Dita:E  diel (nga15/06/2018 deri 30/09/2018)

  Ndër peisazhet më të bukura të Greqisë kontinentale, ishujt Sivota janë të bekuar me brigje të zhytura në diell, plazhe me rërë, limane natyrore dhe gjire të shumtë.

  Pikat kryesore

  Tipi I anijes:Eskursion ditor

   

  Transferimi  nga hoteli në Portin e Korfuzit dhe anasjelltas

  Shoqërues  profesional gjithë ditës në bord

  Admironi  pamjen e qytetit të vjetër të Korfuzit

  Do të hyni në  shpellën befasuese të Sivota.

  Do të vizitoni fshatin tradicional të marinës në Sivota.

  Do të notoni dhe do të zhyteni në ujin blu egzotik të plazhit në  Lagunën  Blu.

  Shijoni një drekë në bord

  Do të kënaqeni me peizazhet e mrekullueshme të bregdetit Korfiot dhe Greqisë kontinentale.

  Përgatituni për të bërë fotografi! Delfinët mund të shfaqen!

  Informacion shtesë

  1.Do të ecni vetëm pesë minuta në lindje të fshatit për  në Plazhin e Sivotës.

  2. Anija ndalon brenda shpellave, ku do të keni gjithashtu mundësi për të bërë fotografi.

  3.Varkat e anijes ju presin afër plazhit në Lagunën Blu.

   

  Merrni me vete

  Kamera (ose kamera video), aparat fotografik i papërshkueshëm nga uji, kostum noti, maskë, peshqir, syze, kapele, këpucë të rehatshme ose sandale, krem kundra diellit me faktor të lartë (rekomandohet).

  Ne mezi presim t’ju takojmë në bordin e një prej anijeve tona.

  _____________________________________________________________________________

   

  UDHËTIM  DITOR NË  SARANDË  DHE  NË  PARKUN  KOMBËTAR   TË  BUTRINTIT

  Çmimi :53 € /personi (transferta e përfshirë)

  Dita:E  Martë,E  Enjte,,E  Premte (nga 10/05/2018 deri12/10/2018)

  Udhëtimi ynë një ditor në vendin magjepës të Shqipërisë ka për qëllim udhëtarët aventureskë që kërkojnë diçka të pazakontë.

  Pikat kryesore

  Tipi I anijes:Eskursion ditor

  Transferimi  nga hoteli në Portin e Korfuzit dhe anasjelltas

  Kontrolli i pasaportave dhe blerja pa doganë (në duty  free shopping)

  Shoqërues  profesional gjithë ditës në bord

  Pushim i shkurtër për  kafe në Sarandë

  Viziton  qytetin e lashtë të Butrintit dhe Muzeun.

  Dreka në një restorant me pamje nga deti në Sarandë

  Vizitë në qytetin e Sarandës me shoqërues dhe kohë të lire

  Pamje mahnitëse e peizazhit të Korfuzit dhe bregdetit shqiptar.

   

  Informacion shtesë

  1.Duty Free është në dispozicion në Portin e Korfuzit. (Ju lutemi kini vëmendjen ndaj kufizimeve të renditura në Zyrën Doganore në Portin e Korfuzit lidhur me deklarimin e mallrave).

  2.Për qytetarët e BE-së kërkohet një letërnjoftim i vlefshëm ose një pasaportë e vlefshme në ditën e udhëtimit. Qytetarët e një vendi jo evropian që i nënshtrohen detyrimit për viza në zonën Shengen kanë nevojë për një pasaportë të vlefshme dhe një leje qëndrimi ose vizë të vendit që i përket zonës Shengen. Qytetarët e një vendi jo evropian që i nënshtrohen detyrimit për viza në zonën Shengen kanë nevojë për një pasaportë të vlefshme dhe një vizë shumëvjeçare nëse dëshirojnë të udhëtojnë nga Greqia në Shqipëri dhe të kthehen.

  3.Fëmijët nën moshën 18 vjeç nuk pranohen në bord pa u shoqëruar nga dy prindërit. Fëmijët që shoqërohen vetëm nga një prind, prindi tjetër duhet të nënshkruajë një autorizim me shkrim. Nëse i rrituri nuk është një nga dy prindërit, ose kujdestari ligjor duhet të nënshkruajnë një autorizim me shkrim.

  Merrni me vete

  Një pasaportë ose kartë identiteti e vlefshme aktuale, kamera (ose video kamera), syze dielli,kapele, këpucë të rehatshme, një shishe të vogël uji për turneun e qytetit të lashtëBashkohuni me ne dhe shëtisni  vendin  e Shqipërisë – një vend me të vërtetë  magjik.

   

   

  Pikat e lëvizjes

  Informacion I rëndësishëm

  Informacion I rëndësishëm

  1. Kompania jonë ofron transferta të grupeve me autobus  nga hoteli në portin kryesor të Korfuzit dhe anasjelltas.
  2. Shoqërues  profesional  gjatë gjithë ditës në bord në më shumë se 4 gjuhë
  3. Numri i telefonit të Shërbimit të Klientit të Ionian Cruise është në dispozicion për transferimin me autobus  në mëngjes (+30 6973342026).
  4. Ka një zonë parkimi në Portin e Korfuzit. (3 euro për 24 orë).
  5. Lehtësirat në  në bord: 2 kuvertë të hapura me zona të shikimit të ulur, salla kryesore me ajër të kondicionuar, televizor, DVD player, sistem muzikor, bar me vetë-shërbim, tualete, dushe, kabina dhe zona për të ndruar veshjet.
  6. Bari ofron një shumëllojshmëri  kafesh, pijeve alkoolike, pije freskuese, lëngje, tostë, sanduiçe, pica, kruasante dhe disa sneks të tjera.
  7. Fëmijët duhet të shoqërohen nga një i rritur.
  8. Koha e nisjes është në varësi  të një ndryshimi të vogël sipas kushteve të trafikut lokal.
  9. Orari i udhëtimit është subjekt i ndryshimit për shkak të kushteve të motit

  Ne mezi presim t’ju takojmë në bordin e një prej anijeve tona.