POLITIKA JON E MBROJTJES VIRUSIT – CORONAVIRUS (COVID-19)

Ndërsa bota lundron në pandeminë e vazhdueshme COVID-19, ne në Ionian Seaways po ndjekim vazhdimisht këshillat dhe rekomandimet më të fundit nga Qeveria Greke për të siguruar që anijet tona të operohen në një mjedis të sigurt dhe të pastër.

Të gjithë operatorët e trageteve, turneve dhe ekskursioneve në të gjithë Greqinë janë pajisur me informacion dhe rekomandime në lidhje me COVID-19 së bashku me udhëzimet e menaxhimit dhe të funksionimit.

GARSIMI I SIGURISË TË VIZITORVE ΤAΝË

  • Fokusi i shtuar në higjienën e duarve në anijet tona dhe gjatë udhëtimit tonë.
  • Procedurat e rritura të pastrimit dhe higjienës para, gjatë dhe pas çdo udhëtimi.
  • Mirëmbajtja e distancës së rekomanduar sociale gjatë udhëtimit tonë.
  • Sigurimi që pastruesit e duarve me bazë alkooli janë në dispozicion në anije.
  • Duke patur udhëzime të qarta dhe koncize për vizitorët tanë kur hipin në anijet tona.

 

SI MUND TË NDIHMONI?

  • Lani duart rregullisht me një pastrues me bazë alkooli, ose me ujë dhe sapun.
  • Duke respektuar rregullat e distancimit shoqëror për të cilat do t’ju informojmë ndërsa hipni.
  • Shmangni prekjen e syve, hundës dhe gojës.
  • Informimi i një anëtari të ekuipazhit menjëherë nëse po shfaqni ndonjë simptomë.
  • Qëndroni në shtëpi nëse ndiheni keq.

 

Ne kemi përgatitur udhëzime për udhëtarët me rrezik të lartë (të moshuarit dhe njerëzit me probleme shëndetësore) të cilat mund të gjenden në Anglisht dhe Greqisht.

Për informacion të azhurnuar dhe detaje të mëtejshme,shihni lidhjet e mëposhtme:
Organizata Botërore e Shëndetësisë
Komisioni Europian
Organizata Kombëtare Greke e Shëndetit Publik

Ju lutemi shikoni faqen tonë të blogut për azhurnimet më të fundit.

Mos hezitoni të na kontaktoni përmes faqes tonë të kontaktit nëse keni nevojë për më shumë informacion .

Faleminderit për durimin tuaj të vazhdueshëm. Ne shpresojmë që t’ju mirëpresim përsëri .