Kur ishte nën pushtetin e Venedikasve,Francezëve dhe Britanikëve, kultura e Korfuzit u ndikua shumë prej tyre. Për shkak të këtij fakti, atje u hap Universiteti i Parë Grek, Orkestra Filarmonike e Parë dhe Shkolla e Parë e Arteve të Bukura. Qyteti i Vjetër i Korfuzit…

Lexo më shumë