Useful information on movement from Greece to Albania according to current measures

Covid 19 Virus 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments

Post A Comment

Ju Mund Te Jeni Interesuar

Vende Historike të Sarandës

Kështjella e Lëkursit Vetëm 4.1 kilometra nga porti i Sarandës shtrihet Kalaja e Lekursit, një kështjellë në majë të kodrës me kulla të rrumbullakëta imponuese dhe pamje mahnitëse të gjithë Sarandës, Ksamilit dhe Korfuzit. E ndërtuar në vitin 1537 nga Sulltan Sulejman I, i njohur…

Lexo më shumë

Kështjellat e Shqipërisë

Shqipëria është një vend i zhytur në histori dhe kulturë. Kështjellat dhe fortesat e tyre e pasqyrojnë këtë. Në të gjithë Shqipërinë, do t’i gjeni, disa rrënoja dhe disa akoma shumë të paprekura, aq sa duken si të reja. Ne kemi zgjedhur disa që janë…

Lexo më shumë